Tags

, , ,

We zijn al een tijdje de maand December in gekomen, en ik vond dat het tijd werd voor een Tag. Een December Tag! Ben jij benieuwd wat ik van December vind? Lees dan verder!

Image

Wat vind je het leukst aan December?
Dat je hiermee het jaar afsluit met veel feestdagen, nieuwjaar, kerst, sinterklaas etc. Het is meestal koud je verwarming kan aan, en heerlijk zit je daar voor de tv gtst te kijken met een kop chocolade melk.

Wat is je favoriete parfum om in de winter te dragen?
Om eerlijk te zijn denk ik daar niet zo vaak aan, maar als ik echt zou moeten kiezen zou ik voor Dior Hypnotic Poison gaan.Image

Dit is hem, en geloof mij hij is héérlijk!

Welke 3 producten kan je in december echt niet missen?
Natuurlijk mijn lippenbalsem van Maybeline New York, de Babylips Cherry Me! Ook zou ik gaan voor een body butter, deze zijn heerlijk dik en voedend voor je lichaam, zeker iets voor in de winter. Bij mij is december ook een maand dat je jezelf lekker mag laten opvallen, dus ik zou voor een wat donkerdere blush.

Wat is je go-to look voor deze maand? Winged eyeliner? Rode lippen? Vertel! 
Eerlijk ik zou voor beide gaan, heerlijk een Winged eyeliner, rode lippen, beetje mascara, blush en here we go! Kort maar krachtig.

Welke snoep ga je deze maand te veel eten?
Ik weet zo niet een specifieke snoep, maar ik denk dat het chocola wordt, van chocolade letters tot chocolade rozijntjes.

Wat is je favoriete december/kerstmis gerelateerde film om te kijken?
Goede vraag, ik weet nog dat ik vroeger altijd rond deze tijd naar een film keek met een groene monster en het had te maken met kerst, het jammere is dat ik de naam niet meer weet terwijl ik hem zóóó graag weer wil zien. Voor nu zou ik dan toch wel kiezen voor Home Alone.

Wat hoop je dat de kerstman heeft verpakt als cadeautje voor jou dit jaar?
Ik weet het niet, met kerst hou ik niet van kiezen ik ga liever voor een verrassing. Maar als ik echt zou moeten kiezen dan kies ik voor een nieuwe telefoon, Samsung Galaxy s 4 of Iphone 5!

Hopelijk vonden jullie het een leuke Tag, als je hem over wilt nemen dan mag dat. Een paar vragen heb ik wel overgeslagen omdat ik dat niet zo belangrijk vond.

Wat doe jij meestal met kerst?

See you later,

Mido

Advertisements